Skab tryghed for både kat og børn under ferien med disse tre tips

Kuffert og kat i transportkasse
Skab tryghed for både kat og børn under ferien med disse tre tips
Henrik Andersen
-
06/04/2022
-

Snart står sommerferien for døren og her er mange danskere allerede i gang med at planlægge årets længste ferie. I disse overvejelser hører også, hvad man kan medbringe på ferien, så alle, både kæledyr og børn føler sig trygge og godt tilpas, når de nu er ude af hjemmets tryghedszone.

Især når man er langt væk fra hjemmet, kan alle de nye og anderledes input fra en ny storby, et storslået landskab eller mange kulturelle oplevelser være overvældende, når man er vant til at dyrke sin hjemlige komfortzone.

I denne artikel guider vi derfor til tre ting, som du kan overveje at medbringe, så alle får en rigtig god oplevelse på ferien. 

Gør katten tryg med en katteseng

Hvis I har kat og medbringer den på ferien, kan den hurtigt komme til at føle sig utryg, når den sanser, at den ikke er de vante omgivelser. Her gælder det derfor om at medbringe nogle sager, som den forbinder med sit trygge hjem, så den alligevel føler sig godt tilpas undervejs. Hvis den har en dejlig katteseng fra Canem.dk, kan I med stor fordel medbringe denne på ferien.

Kattesengen kan både være kattens trygge hvile og sovested i bilen, i flyet eller toget, og desuden fungere som dens trygge helle og base, der hvor I kommer til at opholde jer under ferien. Placer kattesengen i ferielejligheden, i sommerhuset eller på hotelværelset, så den også får sit helt eget sted, når de nye indtryk bliver lidt for overvældende. 

Medbring dinosaurlegetøj som barnet kender 

Har I små børn med på ferien, kan de også have brug for at have nogle velkendte ting med på ferien, så de føler sig trygge og komfortable. Har jeres barn en stor interesse i dinosaurer, er der ikke noget så skønt som at glæde sig til at lege med sit elskede dinosaurlegetøj fra dinosaur-legetøj.dk, når man er på vej på ferie.

Dinosaurlegetøjet er også nemt at have med i ethvert transportmiddel, fordi det er så småt og let. Her kan det nemt være med i håndbagagen i flyet, i toget eller i bussen og nemt tages frem, når barnet har brug for at lege trygt og godt. 

Tag jeres eget sengetøj med 

Hvis der er noget, som kan føles ekstra trygt, når man er ude at rejse, så er det at have sit eget sengetøj med. Det emmer af ens eget hjem, personlighed og tryghed og kan gøre, at man føler en helt anden form for velkendt følelse, når man skal sove et fremmed sted. Tag gerne sengetøj med til hele familien, både store og små, så alle kan føle, at de har deres eget med.

Har I små børn med, kan sengetøjet suppleres med deres højtelskede sovedyr, som kan være en bamse, som lugter helt særligt og meget trygt. Når man har været ude at opleve nye ting hele dagen, kan det være utroligt dejligt at have sit eget sengetøj og dermed føle, at man kommer hjem til sit eget hjem. Det skaber ro og tryghed og dermed en bedre og mere tilfredsstillende ferie. 

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!